За директна поръчка

0899965635

Доставка и плащане

ПОРЪЧКИ, УСЛОВИЯТА ЗА ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ

Електронният магазин на ЕТ Иван Чавдаров приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си, Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, Потребителят се задължава да заплати крайната й цена. След заявката, системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката.

Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон 0899 / 965 635 или на

електронна поща office@agro-gradina.com

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

 • Липса на наличност на поръчаната стока;
 • Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.
 • Цени и начин на плащане

 Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно. Всички цени са в левове са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на доставка, предлагани от ЕТ Иван Чавдаров са следните:

Доставка с куриерска фирма ЕКОНТ

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 13 часа на следващият работен ден, ако заявката е дадена до 13 часа на предишния работен ден, доставките се извършват максимум до 7 работни дни. При правене на поръчката трябва да се посочи, дали искате доставката да стане до врата или до офис на куриера. Операторът на сайта ще се обади на клиента, за да потвърди поръчката или да я откаже и да каже кога се очаква да пристигне. Доставката може да се забави до 14 работни дни, от деня, в който е направена поръчката, предвид възможни забавяния на доставката на продуктите които не са на склад или са били изчерпани мигновено и фирмата е нямала възможност да ги набави на склад по време на правене на поръчката от клиента на сайта agro-gradina.com. 

Клиентът може да отвори пратката и да я провери, ако не е доволен от стоката може да я върне, като транспортните разходи за връщането са за негова сметка. 

Цената за доставка варира в зависимост от това дали е до офис на куриера или до адрес и колко тежи дадената пратка. До офис на куриера: цената за пратка с тегло до 1 килограм е 5 лева, от 1 до 5 килограма е 6 лева, от 5 до 10 килограма е 8 лева, от 10 до 20 килограма 13 лева и над 20 килограма 20 лева. До адрес на клиента: до 1 килограм 6.5 лева, от 1 до 2 килограма 8 лева, от 2 до 5 килограма 10 лева, от 10 до 20 килограма 15 лева, над 20 килограма 20 лева. При покупка на стоки на стойност над 450 лева доставката е безплатна.

Доставката е безплатна при покупка на продукти от сайта на обща стойност над 30 лева в рамките на град Павел Баня и Община Павел Баня, за град Казанлък и община Казанлък и в рамките на град Стара Загора. Доставките се правят до адреса посочен от клиента. При покупка по ниска от 30 лева цената на доставката в рамките на тези населени места е на стойност 5 лева. 

По желание от страна на клиента стоките могат да се получат директно от агроаптеките на фирмата в гр. Павел Баня, гр. Казанлък или гр. Стара Загора, като в този случай не се начислява цена за доставка. За получаване на поръчки от нашите физически обекти, при потвърждаване на поръчката по телефона, моля изрично да се опоменете, че желаете продуктите да бъдат получени и платени в една от трите аптеки на фирмата ЕТ "Иван Чавдаров":

 • гр. Стара Загора
  улица Петър Парчевич № 7 (до хотел Железник)
 • гр. Казанлък
  улица Братя Миладинови 18 (до автогарата)
 • гр. Павел Баня
  улица Георги Бенковски 2А (до пощата и общината). 

Фирмата ЕТ "Иван Чавдаров" си запазва правото да откаже поръчка направена на сайта поради:

- Непълна информация от клиента.

- Невъзможност за доставяне на определената стока на клиента поради изчерпването им на пазара или невъзможност да се намери на конкурентна цена, която устройва клиента. 

- Поради усмотрение на ръководството на сайта.

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката. Всички цени на сайта са с ДДС. Фирмата е регистрирана по ДДС и издава данъчни фактури, когато се изискват от клиента. 

logo

промо бюлетин

Бъди в час с актуалните предложения и промоции! Абонирай се за известия на твоя email