За директна поръчка

0899965635

Често задавани въпроси

В: Как да се регистрираме в сайта?

О: Натиска се бутона регистрация в горния десен ъгъл на сайта. После се въвеждат име и фамилия и електронна поща за контакт накрая  въвеждате избрана от вас парола, после се потвърждава. Може по време на регистрацията да маркирате че искате да получавате информация за отстъпки и промоции по електронната поща.


В
: Как да направим поръчка без регистрация?

О: Имаме два начина да направим това.

 Първият е като си набележим продуктите които искаме да купим без да ги вкарваме в "количката" и да "кликнем" върху бутона Поръчка без регистрация под бутона с количката. Там ще въведете вашето име и телефонен контакт. Оператора на сайта ще се свърже с вас и ще приеме вашата поръчка и ще се уточни доставката времето за доставка и цената за доставката.

 Вторият начин за това е да се изберат чрез маркиране на продуктите чрез бутона количка, които искате да закупите и накрая под дължимата сума с ДДС има бутон поръчка без регистрация. Като се натисне пак се въвеждат телефонен номер и име и оператора на сайта ще процедира както при първият начин описан по нагоре. 
 

В: Как да закупя продукти чрез бутона "купи сега"?

О: Като се натисне този бутон излиза страница където са изброени продуктите включени в кощницата и е изчислена дължимата сума. Може да отбележите и да продължите като нов потребител и така трябва да въведете в полетата по долу: Име и фамилия, електронна поща за контакт и парола. Така се регистрирате в сайта докато правите и поръчката. После се въвеждат в полетата име и фамилия, град адрес за доставка. Отбелязва се дали се изисква фактура от клиента, дали той е чридическо или физическо лице както и дали доставката ще е до адрес. 

logo

промо бюлетин

Бъди в час с актуалните предложения и промоции! Абонирай се за известия на твоя email