За директна поръчка

0899965635

За нас

ЕТ  ,,Иван Чавдаров’’ е фирма, със седалище град Павел Баня, за търговия със семена, посадъчен материал, торове, пестициди и родентициди, както така извършва и консултации във връзка с пръсканията и сеитбата на земеделски култури. Фирмата разполага с магазини в гр. Стара Загора на улица Петър Парчевич № 7 до хотел Железник в близост до автогарата, в гр. Казанлък на улица братя Миладинови № 18 до автогарата и в гр. Павел Баня улица Георги Бенковски № 2А зад пощата до общината.

 Фирмата доставя до адреси семена, пестициди, торове и посадъчен материал със собствен транспортт в градове и села в близост до агроаптеките като поръчките трябва да са минимум на стойност 30 лева, като така доставката е безплатна за община Павел Баня, община Казанлък и град Стара Загора, може и за по малка стойност от 30 лева като  се приспада транспорт на стойност 5 лева за всяка поръчка.

 Ако поръчате продукти по сайта и ги вземете в една от агроаптеките ни в гр. Казанлък, гр. Стара Загора или гр. Павел Баня не се надчислява доставка независимо от сумата на покупката.

Наша мисия е да ви предлагаме максимално качествени продукти на най-конкурентна цена, както и да ви бъдем полезни със съвети относно земеделската ви дейност. Нашите служители с удоволствие ще ви бъдат полезни с агросъвети и любезно обслужване, както в агроаптеките така и на телефона на сайта, където може да получите професионален съвет от агроном.

 

Благодарим ви предварително за съвместната работа!

От ръководството на фирмата.

 

 
logo

промо бюлетин

Бъди в час с актуалните предложения и промоции! Абонирай се за известия на твоя email